Du er landet på Brændeflækker.dk, det helt rigtige sted at finde brændeovn. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle brændeovn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westfire Uniq 36 væghængt brændeovn sort

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Westfire Uniq 36 væghængt brændeovn sort” fås til 9699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få kvalitet der kan mærkes med Westfire Uniq 36 væghængt brændeovn Westfire Uniq 36 væghængt brændeovn er til dig som ønsker en brændeovn i en kvalitet der kan mærkes.
Brændeovnen er vægmonteret, hvilket giver ekstra gulvplads og giver op til flere placer…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Varde Shape 2 Air brændeovn sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Varde Shape 2 Air brændeovn sort til kun 9999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
SHAPE 2    Den høje slanke ovn passer godt ind i rummet og fylder ikke meget, uanset om den placeres i et hjørne eller langs væggen. Både låge, topplade, rist, bund og røgafgang af støbejern i høj kvalitet. Opstillingsmulighederne er mange, fordi røgr…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Plasti-kote twist brændeovn 400 ml

Næste anbefaling er “Plasti-kote twist brændeovn 400 ml”.

Dagens bedste tilbud på “Plasti-kote twist brændeovn 400 ml” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 125,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Når brændeovnen skal have en opfriskning eller har skrammer der skal udbedres Plasti-kote twist brændeovn spray er den perfekte løsning når brændeovnen trænger til en opfriskning.
Spraymalingen er nem at anvende og kan tåle en varme på op til 425 grader….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Westfire Uniq 37 brændeovn sort

Sidste produkt på vores liste er Westfire Uniq 37 brændeovn sort som vi har fundet til 9999,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd flammerne fra flere vinkler med Westfire Uniq 37 brændeovn Westfire Uniq 37 brændeovn er til dig der ønsker en brændeovn med et flot design og rene linjer.
Brændeovnen har et tidløst design, der matcher de fleste indretninger i hjemmet.
Westfire Uniq…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste brændeovn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse brændeovn:

Dyreste Brændeovn på listen er Lotus M3 Brændeovn Fedtsten H:1763 B:560 D:560 – Indian Night fra Pejsen.com med en pris på 52699.00. Billigste udvalgte Brændeovn er Flame glasrens – 500 ml. ovnruderens til brændeovn som du kan købe for 69.00 hos Fyr-selv.dk. Forskellen på de to priser er 52630 kr. – de 4 Brændeovn vi har fundet koster i gennemsnit 904169.59 kr.
Ovenstående Brændeovn data og priser er hentet fra 7 butikker (Davidsenshop.dk, Homeshop.dk, Hjemmets, Biopejs Shop, Bio-pejs.dk, Fyr-selv.dk, Pejsen.com). Alle Brændeovn tilbud er opdateret i dag 04-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brændeovn guides:

Fandt du ikke det rigtige Brændeovn blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brændeovn: